Što je Viber i kako se može koristiti

Go down

Što je Viber i kako se može koristiti

Komentar by Admin on Thu 07 May 2015, 10:27 am

Mobilna aplikacija Viber za besplatno telefoniranje i slanje poruka

Aplikacija za pametne telefone koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu postala dosta raširena na našem tržištu omogućuje pozivanje i slanje sms/mms poruka bilo kome u bilo kojoj državi (bilo gdje u svijetu) potpuno besplatno, jedini uvjet je da je vaš pametni telefon spojen na internet i da osoba koju pozivate također ima instaliranu aplikaciju, te omogućen pristup internetu.

Registracija za Viber je prilično jednostavna. Aplikaciju preuzmete i samo upišete svoj telefonski broj nakon čega dobijete 4-znamenkasti kod. Nakon što aktivirate ovu aplikaciju ona sama u vašem imeniku pronalazi osobe koje također koriste ovu uslugu i ubuduće sami odabirete da li poziv upućujete normalno ili putem Vibera. Sms/mms poruke su također potpuno besplatne.

Isti Viber račun na više uređaja?!

Komunikacija putem Vibera je vrlo jednostavna, a sigurno već znate da već neko vrijeme Viber možete imati osim na svom pametnom telefonu i na računalu ili tabletu. No, za to vam ne treba novi broj, instalirate sve preko istog.

Sve što trebate napraviti je instalirati Viber na dodatni uređaj. To može biti kombinacija pametnog telefona sa računalom, tabletom i slično. Prilikom instalacije upišite svoj broj, a putem sms-a na pametni telefon ćete dobiti pristupni kod koji ćete upisati u daljnjem postupku.

Imajte na umu da ukoliko pokušate instalirati Viber na drugi mobilni uređaj na isti broj, na prethodnom će se isti automatski deaktivirati.

Što sve nudi Viber za Androide?!

Ukoliko imate Android operativni sustav, na svoj pametni telefon možete instalirati aplikaciju Viber koja vam nudi besplatnu razmjenu poruka, fotografija, video isječaka, te besplatne pozive. Dovoljno je samo da i vaši prijatelji imaju istu aplikaciju i dostupan internet.

Nakon što instalirate aplikaciju Viber prepoznaje sve vaše kontakte koji koriste Viber i šalje im obavijest da se i vi imate aplikaciju. Isto tako kada se netko novi pridruži Viberu a vi ga imate kao kontakt u imeniku dobit ćete obavijest. Možete dodati svoju profilnu fotografiju kako bi vaši kontakti uz ime vidjeli i vašu fotografiju.

Viber za Androide je vrlo jednostavan za korištenje a nudi vam:
– Besplatne pozive visoke kvalitete
– Besplatno dopisivanje s prijateljima, razmjenu fotografija, video isječaka te razmjena lokacije
– Grupno dopisivanje sa čak do 100 prijatelja
– Potpuno je prilagođen za sve pametne telefone sa Android operativnim sustavom.

Besplatni pozivi i poruke preko Vibera mogu se koristiti i na računalu

Jedna od najpopularnijih aplikacija za besplatne poruke i pozive na pametnim telefonima ima i svoju verziju za računala. Aplikacija Viber vam nudi besplatne pozive (obične i video pozive), chat uz dodavanje smajlića, slanje fotografija i videozapisa na vašem računalu.

Kontakte koje imate na mobitelu možete prenijeti i na verziju za računala. Osim toga nudi vam se i mogućnost jednostavnog prijenosa poziva sa mobilnog telefona na računalo.

Viber možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.viber.com/


http://tehton.covermagazin.com/?p=7108

_________________
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj komentara : 2008
Reputation : 1
Points : 2805
Registration date : 2008-04-03

O meni
Pravo ime: Razim

Na vrh Go down

Na vrh

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu