Krompir protiv nezeljene trudnoce?!!??

Go down

Krompir protiv nezeljene trudnoce?!!??

Komentar by Admin on Fri 03 Oct 2014, 7:00 pm

Zamislite, ljekari djevojci (22) izvadili krompir iz vagine

 Oct 03, 2014  Zanimljivosti  0


Zaposleni u jednoj klinici u Kolumbiji bili su zaprepašćeni kada im se javila djevojka (22) kojoj je krompir, koji je bio u vagini, počeo da klija.

Untitled - 18Osoblje u ambulanti u gradu Honda, rekli su da je dvadesetdvogodišnja djevojka došla žaleći se na bol u donjem abdomenu, a medicinska sestra Karolina Rojas je bila šokirana kada je vidjela da krompir bukvalno raste u njoj.

Medicinska sestra Karolina Rojas je istakla da joj je pacijentkinja (22) priznala da je ovo povrće bilo u njoj, jer joj je majka rekla da je to dobar vid kontracepcije i dodala da su doktori uspjeli bez operacije da izvade proklijao krompir iz nje.

Moja mama mi je rekla da ako ne želim da zatrudim, treba da stavim krompir dole i ja sam joj povjerovala – izjavila je pacijentkinja.

Rojasova je rekla da je krompir bio u djevojci oko dvije nedelje i dodala da su uspjeli da uklone ovo povrće iz nje bez operacije i da ne očekuju da će imati nekih posljedica i promjena, osim što će od sada znati da ovo nije način da se zaštiti od neželjene trudnoće.

Izvor: MegaVijesti.com / colombiareports.co
http://www.megavijesti.com/2014/10/zamislite-ljekari-djevojci-22-izvadili-krompir-iz-vagine/

_________________
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj komentara : 2008
Reputation : 1
Points : 2805
Registration date : 2008-04-03

O meni
Pravo ime: Razim

Na vrh Go down

Na vrh

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu